loading...
دانلود میهن
آخرین ارسال های انجمن
دانلود میهن بازدید : 407 چهارشنبه 07 اسفند 1392 نظرات (1)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

omlet bademjan 150x136 طرز پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی

 

طرز پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی 

 

مواد اولیه :
*بادمجان متوسط ۲ عدد
* گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
* تخم مرغ ۴ عدد
* سیر ۲ حبه
*آرد ۱ قاشق غذاخوری
*جعفری خرد شده مقداری
*نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.


 

omlet goje panir 150x123 طرز پخت املت گوجه فرنگی و پنیر

طرز پخت املت گوجه فرنگی و پنیر

مواد اولیه :
*پیاز متوسط ساطوری شده یک عدد
*گوجه‌فرنگی سه عدد
*روغن سه تا چهار قاشق غذاخوری
*تخم‌مرغ سه عدد
*پنیر لیقوان خرد شده سه قاشق غذاخوری
*زردچوبه و فلفل از هر کدام یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیاز را به همراه زردچوبه و فلفل داخل تابه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا آب پیاز کمی گرفته شود، سپس روغن را افزوده و پیاز را تفت می‌دهیم تا ترد و طلایی شود. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم و در حین پخت گوجه‌فرنگی، چند بار در تابه را می‌بندیم تا گوجه‌فرنگی‌ها له شده و کاملا بپزند. وقتی آب گوجه‌فرنگی کشیده شد، تخم‌مرغ و پنیر را می‌افزاییم و مواد را هم زده و سرو می‌کنیم. این املت یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای خانواده شماست. که حتی می‌توانید در پیک‌نیک‌های‌تان نیز استفاده کنید.

 


 

omlet panir 150x87 طرز پخت املت پنیر

 

طرز پخت املت پنیر

 

مواد اولیه :
*تخم‌مرغ چهار عدد
*روغن مایع یا روغن زیتون نصف پیمانه
*پنیر صبحانه ریز خرد شده نصف پیمانه
*آرد نصف قاشق سوپخوری
*نمک و فلفل به میزان لازم
نکتـه:
در صورت تمایل می‌‌توان جعفری ریز شده را نیز به این املت اضافه کرد.
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته به آن آرد، نمک، فلفل و پنیرهای ریز شده را اضافه کرده و هم می‌زنیم. روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه‌ای داغ کرده و مایه املت را درون آن ریخته و در تابه پخش می‌‌کنیم. وقتی یک طرف املت طلایی شد آن را برمی‌‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود و بعد داغ سرو می‌‌نماییم.

 


 

omlet zhambom 150x100 طرز پخت املت ژامبون

 

طرز پخت املت ژامبون

 

مواد اولیه :

سیب‌زمینی متوسط   یک عدد
تخم‌مرغ   چهار عدد
جعفری ریز شده  یک قاشق سوپخوری
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
کره   دو قاشق سوپخوری
پیازچه  سه الی چهار ساقه
ژامبون خرد شده   نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده  نصف پیمانه
نمک و فلفل    به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

سیب‌زمینی را پوست کنده و به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم. قسمت سبز پیازچه‌ها را ریز خرد کرده، ژامبون را نیز به صورت خلالی خرد می‌کنیم. روغن مایع را در تابه ریخته و سیب‌زمینی‌های خرد شده را در آن کمی تفت می‌دهیم. سپس ژامبون و پیازچه را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کرده یک تا دو دقیقه دیگر تفت می‌دهیم و بعد فلفل دلمه‌ای‌ها و جعفری را می‌‌افزاییم. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به آن نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در تابه‌ای دیگر کره را داغ کرده همه مواد را با تخم‌مرغ مخلوط نموده و در تابه می‌ریزیم و خوب پهن می‌کنیم تا سرخ شود. املت را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 


 

omlet gusht 150x133 طرز پخت اُملت گوشت

 

 

طرز پخت اُملت گوشت

 

مواد لازم برای ۴ نفر:
*قارچ ۸ عدد
*روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
*آب لیمو به دلخواه
*پیاز متوسط ۱ عدد
*گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
*نمک و فلفل به میزان لازم
*تخم‌مرغ ۸ عدد
*شیر ۲ قاشق سوپخوری
*کره ۴۰ گرم
*خیارشور، تربچه قرمز و جعفری قدری برای تزیین

مواد لازم برای سُس املت:
کره به میزان لازم
سُس کچاپ به دلخواه
قرص عصارة مرغ یا گوشت ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آنها برود. سپس در روغن و همراه آب لیمو آن را تفت دهید. در صورتی که از کنسرو قارچ استفاده میکنید لازم نیست آن را تفت دهید.
سپس پیاز و گوشت را در روغن کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن بیفزایید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. بعد تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. ماهیتابهای دیگر را گرم کنید و کره را در آن آب کنید. سپس یک قسمت از مایة تخم مرغ و شیر را در ماهیتابه بریزید و آن را بگردانید تا تمام سطح تابه را بپوشاند. بعد یک قسمت از مواد گوشتی را روی آن بریزید و مطابق تصویر املت (تخم مرغ بسته) را بپیچید.بعد از تهیة همة املتها، سُس آماده شده را برای تزیین روی آنها بریزید و اطراف آنها را خیارشور، تربچه قرمز و برگهای جعفری بچینید.

طرز تهیه سُس:
در ظرفی کره را گرم کنید. بعد سُس قرمز (کچاپ) را به آن بیفزایید تا گرم شود. پس از آن قرص عصارة مرغ یا گوشت را پودر کنید و در سُس بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
نکته: دقت داشته باشید که بعد از تهیة هر املت، حتماً کف ماهیتابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کنید.
نکته: برای جلوگیری از سوختن کره در ماهیتابه، میتوانید ابتدا کف ظرف را با کمک برس یا پنبه و روغن مایع چرب کنید.
نکته: مواد این دستور را میتوان به دو قسمت تقسیم کرده و در دو نوبت پخت.
نکته: زمانی که گوشت را با قارچ تفت میدهید میتوانید سُس کچاپ را هم اضافه کنید.

 


 

omlet gharch reihan 150x117 طرز پخت املت قارچ و ریحان

 

 

طرز پخت املت قارچ و ریحان

 

مواد لازم برای ۶ نفر:
* تخم مرغ ۴ عدد
* شیر کم چرب ۳ قاشق غذاخوری
* پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
*فلفل و نمک
* روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
* پیاز متوسط خرد شده یک عدد
* گوجه فرنگی خرد شده سه عدد
* ریحان خرد شده یک قاشق غذاخوری
*قارچ خرد شده یک فنجان

 

طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را به خوبی هم زده و با شیر و پنیر مخلوط کنید. سپس پیاز را روی شعله ملایم برای پنج دقیقه تفت داده و گوجه و ریحان را به آن افزوده و پنج دقیقه دیگر حرارت دهید. در این مرحله قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا کاملاً بپزد. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی ملایم برای ۲۰ دقیقه جا افتاده و بپزند. این صبحانه را با نان سرو کنید.

 


 

طرز تهیه ی املت مخلوط

1351316519 طرز تهیه ی املت مخلوط

مواد لازم برای ۴ نفر:

تخم‌مرغ درشت: ۳ عدد
گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم، پوست‌کنده
زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
کره یا روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

۱ – تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزنید تا یکدست شود، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
۲ – هر گوجه‌فرنگی را ۱۰ تا۱۲ تکه کنید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و گوجه‌فرنگی را حداقل ۵ دقیقه در آن سرخ کنید. قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، گوجه باید کاملا نرم شده و آب انداخته باشد.
۳ – زردچوبه را همراه نمک به گوجه اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را کم کرده و مایه تخم‌مرغ‌ها را وسط تابه بریزید. مایه را به سرعت مخلوط کرده و دیگر دست به آن نزنید. هنگامی که املت کاملا یکدست پخت، آن را از روی شعله برداشته، فلفل سیاه پاشیده و سرو کنید.

*برای تهیه یک املت خوب که خوش‌رنگ و لعاب و خوشمزه باشد، بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، چه کار باید کرد؟

۱ – هم زدن تخم‌‌مرغ:

کسانی که در شیرینی‌پزی و قنادی خبره هستند، می‌دانند برای اینکه بوی بد تخم‌مرغ گرفته شود باید آن را به خوبی مخلوط کرد. تخم‌مرغ‌های املت را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال آنقدر بزنید تا یکدست شود. اما کف نکند. این کار را به آرامی انجام دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا اندکی طعم بگیرد. در صورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر یا پیاز به آن اضافه کنید.
۲ – گوجه‌فرنگی برهنه:

یکی از حال‌گیری‌های املت، پوست گوجه است که زیر دندان می‌آید و به سقف دهان می‌چسبد. برای همین پوست گوجه‌فرنگی را بگیرید، مگر آنکه بخواهید از پوره گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
۳- چرب و چیلی:

از ما نشنیده بگیرید اما املت خوشمزه، چرب است. برای تهیه املت، از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید تا خشک نشود. از روغن مناسب مانند روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و کنجد استفاده کنید و در پایان کار روغن اضافه را بگیرید، در غیر این صورت نان به کف تابه بکشید و نوش‌جان کنید!
۴ – به گوجه‌فرنگی احترام بگذارید:

۴ نکته درباره گوجه‌فرنگی املت مهم است؛ اول اینکه بهتر است آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید، نه اینکه رنده‌اش کنید. در این صورت بافت املت بهتر از آب درمی‌آید. دوم اینکه در صورت امکان از رب گوجه‌فرنگی استفاده نکنید، با گوجه‌فرنگی بسیار بهتر است. سوم اینکه گوجه‌فرنگی را حتما قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ حداقل ۵ دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید و آخر آنکه برای هر تخم‌مرغ، ۲ تا ۳ گوجه‌فرنگی متوسط در نظر بگیرید. املت خوب پرملاط است.
۵ – دیگر بازیگران فیلم املت:

استفاده از فلفل دلمه‌ای، پیاز، سبزیجات معطر، پنیر و هر چیز دیگری در املت به میل شماست، اما سعی کنید زیاد شلوغش نکنید. اگر می‌خواهید این همه مواد را به املت اضافه کنید، بهتر است قید املت را زده و پیتزا درست کنید!
۶ – بوگیر طبیعی:

زردچوبه علاوه بر خواص فراوان، یک‌ بوگیر طبیعی در غذاست و رنگ خوبی نیز به آن می‌دهد. زردچوبه را برای هر یک تخم‌مرغ، یک‌سوم قاشق چای‌خوری در نظر بگیرید و قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ به گوجه‌فرنگی، در تابه ریخته و آن را هم بزنید.نمک و فلفل را هم به گوجه‌فرنگی اضافه کنید، اما به مقدار کم چون به تخم‌مرغ هم نمک زده‌اید.
۷ – تخم‌مرغ از حرارت می‌ترسد:

حرارت بیش از حد باعث سوختگی دور تخم‌مرغ و لاستیکی شدن آن می‌شود. بنابراین هیچ وقت بیش از اندازه به تخم‌مرغ‌ حرارت ندهید.
۸ – هوای آزاد برای نفس کشیدن:

برای تهیه املت هیچ وقت در تابه را نبندید، چون باعث افت کیفیت آن می‌شود. پس از اضافه کردن تخم‌مرغ، حرارت را کم کنید و در تابه را باز بگذارید.
۹ – هم نزن، سرم گیج میره:

پس از اضافه کردن تخم‌مرغ، مایه املت را کاملا مخلوط کنید، سپس مایه را یکدست کرده و دیگر به آن دست نزنید. اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی کوچکی در املت ایجاد کنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید. اگر روی املت کمی شل بود، نگران نباشید. هنگام سرو و هم زدن املت، قسمت‌های شل خودش را می‌گیرد.
۱۰ – املت بی‌کلاس:

ظرفی که املت را در آن می‌پزید مهم نیست چه جنسی باشد. اگر تابه تفلون دارید، بهتر است، چون نمی‌چسبد اما استفاده از ظروف رویی، آلومینیومی و… هم هیچ ایرادی ندارد. حتی به نظر خیلی‌ها املت در ظرف کهنه و کج و کوله خوشمزه‌تر می‌شود. عاقلان ‌دانند!

 

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط Hamid در تاریخ 1392/12/07 و 15:29 دقیقه ارسال شده است

ba ye tokhme morgh che chiza ke nemipazanشکلک


کد امنیتی رفرش
درباره ما
ایمیل:feizabadi75@gmail.com یاهو:Feizabadi1375
لاین:qsx2669i@
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 611
  • کل نظرات : 191
  • افراد آنلاین : 45
  • تعداد اعضا : 261
  • آی پی امروز : 438
  • آی پی دیروز : 87
  • بازدید امروز : 1,363
  • باردید دیروز : 186
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 1,363
  • بازدید ماه : 6,159
  • بازدید سال : 107,072
  • بازدید کلی : 938,079
  • کدهای اختصاصی